Är Lite Nostalgisk, Så'tsäj

.DATUM: 2011-10-23 | KLOCKAN: 01:02:49 | KATEGORI: Everyday
Sitter här och läser mina två tidigare bloggar. Överväger att länka dom men NJÄ. Så roligt ska vi fan inte ha det. Men i alla fall så är det rätt kul (för mig!) att läsa dom.. För några år sen var jag en jäkel på att blogga ser jag. Mycket inlägg och jag var rätt så skoj utav mig. Det är samma sak när jag läser gamla texter på facebook.. 

Alla ni som säger att man är lam och tråkig när man skrattar åt sina egna skämt; det kan ju inte bli mer fel! För det första, om inte jag skrattar - varför skulle jag förvänta mig att någon annan gör det/vem ska annars göra det? Och dessutom, ifall jag säger något riktigt skojigt.. Varför ska jag behöva hålla mig för skratt för ?! Om jag skrattar borde det vara mer lockande att skratta med mig. Typ som.. Amerikanska TV-program där dom har spelat in skratt för alla skämt så man ska veta när det är dags att skratta. Vilket i sin tur påminner om bildböckerna man hade när man var liten, för att veta när det är dags att vänta blad.. Nä jag kanske behöver sova egentligen..

Kommentarer
Postat av: Anna

Tackar :)

2011-10-23 @ 14:55:02
URL: http://aannabelle.blogg.se/
Postat av: Eja

Svar;

Ja, jag gillar verkligen 80-talet. Känn som att det är ett perfekt årtionde för mig att leva i om jag fick välja. höhö.Gula nagellack är fan svåra att hitta asså. Köpte två st när jag var i Tyskland senast, och den ena (som jag hade på bilden) är lite mer åt det gröna hållet. Den torkar hyfsat fort, men håller förjälva dåligt. Den andra är lite åt det orangea, väldigt fin, men torkar som aldrig och lägger sig ojämt över nageln. Sista gula jag har provat är från Depend, den där neongula. Men den är ju då väldigt tunn och jävlig.. Så som svar på din fråga; Nej, jag vet inga bra gula nagellack. Tala gärna om utifall att du hittar något :)

2011-10-23 @ 17:22:08
URL: http://lillskitrus.blogg.se/
Postat av: Nadja

Ja, prova dig fram. Beyond retro sviker ju aldrig. :)

Hur mås det annars? Du är en exemplarisk tumblr bloggare måste jag säga, alltid lika roligt när du uppdaterar. Din knäppis ;)

2011-10-23 @ 19:58:58
URL: http://zoologischer.blogg.se/
Postat av: ANGELICA

SVAR: Tack för tipset! ska testa om det ej blir bättre snart! som tur är spyr de inte :)))

Ah tröjan är från divided :) KOmmeri nte ihåg om du bor i stockholm. men gör du det så finns den mitt emot åhlens city en rulltrappa upp senast var den gansak precis dfär vid höger snett fram om rulltrapporna :)

2011-10-25 @ 21:20:23
URL: http://www.murderotic.com/
Postat av: Emelie

sina egna skämt är ju oftast roligast, man är ju dum om man tycker att man drar dåliga skämt. Varför då dra dom?

2011-11-02 @ 19:16:55
URL: http://wickedtime.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback