"..You seduce me with the smell of underground.."

.DATUM: 2011-05-31 | KLOCKAN: 09:10:19 | KATEGORI: Örongodis
Det finns låtar som gör att man vill bli kär, ouf. Kanske ingen höjdare att lyssna på när man verkligen försöker att inte gå och kära ner sig hur lätt som helst. För sån är jag precis på pricken. Måste fanimig skärpa mig ! I alla fall, den här låten är.. Damn. Man vill ju bara bli kär. I honom. HAHA!

"Subcultural girl, you shock my world

Psychobilly hot babe, rude girl, new wave
Punk chick, skin girl honey I'm your slave
I dig the way you do your hair
I love your attitude and the clothes you wear
No square's needed when you're around
You seduce me with the smell of underground
My rockabilly pinup you're so tough
I cant get enough...

Subcultural girl, you shock my world

See you walking down the street ooolala
Deadly curves, nasty and bizarre
Ooh girl you're the one for me..
I like what I see..

Subcultural girl, you shock my world"

Nekromantix - Subcultural Girl

Tänkt lite på det här med hårfärger..

.DATUM: 2011-05-31 | KLOCKAN: 08:47:23 | KATEGORI: Hairdays
Mina planer var ju att efter sommaren färga mörkrött, men ha kvar det blonda i luggen. Men samtidigt vet jag att jag vill ha rosa igen, inom en framtid. Och enklast vore det ju att färga rosa över det här, tja kanske bleka lite först. Lättare än att behöva gå om hela grejen med att bleka ner rött hår. Hm.. Nä, tror det är rosa som väntar efter sommaren faktiskt.. :O Fast vi får se hur länge de håller ;)

Say hello to my little friends.. BAKE.. and.. CAKE!!

.DATUM: 2011-05-29 | KLOCKAN: 17:18:48 | KATEGORI: Bilder

WTF just happened ?!

.DATUM: 2011-05-29 | KLOCKAN: 17:15:31 | KATEGORI: Örongodis
Okej jag misstänker att Grooveshark har fått något fel i bluegrass-kanalen..!? När man har suttit i timmar och lyssnat på munspel, hillbilly-språk och banjospelande bondlurkar, och så dyker Lady GaGa upp? HAHAHA!

Säger som jag sa förut när jag nämnt Groovis, det är en SUUUPER-bra hemsida för musik! TRY IT!

Försöker roa mig för att inte inse faktum: NERVÖS!

.DATUM: 2011-05-29 | KLOCKAN: 17:08:10 | KATEGORI: Everyday
Jag ska sjunga imorgon, avslutning för terminen där jag tar sånglektioner. Ehja, jag är i alla fall nervös, så försöker att inte tänka på det. Skjuter upp nervositeten tills den där låten som är innan mig spelas.. Öh om jag inte råkar hamna först, sånt är lite jobbigt måste jag säga.

I alla fall, idag har jag försökt roa mig med följande; Duscha. Försöka lära min sju månaders brorsa att krypa (fan, ja blir frustrerad när jag tänker på hur jobbigt de måste vara att inte kunna krypa ens!!). Disktat (ohyes.. och varför vill mina fingrar skriva "dischat"... haha låter trashigt). Kodat inför en ny bloggdesign som ni troligen inte kommer få se skymten av på ett braaa tag. Och tja, övat på sången inför imorgon. Och grattat min mor, som ni ser. Nu ska jag i alla fall övergå till att fixa håret, inför imorgon det med haha!


Apropå det här med facebook, är det OKEJ att gilla sina egna uppdateringar? De tycker jag! *GILLA*

Nu; Lucky Luke @ min TV

.DATUM: 2011-05-28 | KLOCKAN: 23:22:23 | KATEGORI: Film
Vi har massor av filmer hemma hos far min, men inne på mitt rum har jag bara några fåtal - lättsamma filmer. Jag har hela Turtles-serien, några barnfilmer och lite annat, ja, och Lucky Luke såklart! Jag valde som sagt Luke ikväll, även om jag har sett den fleeera gånger, de är så mysigt att bara ha något som rullar. At the moment ligger jag i sängen, väl inbäddad under mitt duntäcke, det är faktiskt fortfarande svinkallt på mitt rum. 19 grader står det på termomentern men så fan heller, det drar från golv och fönster så det blir ju på så vis kallare för personer i rummet. Hm. Men, nä, vet inte vad jag babblar om nu så ska väl hålla käft ;)
Får väl fortsätta gosa ner mig under täcket, smsa med snyggingar och vänta. Vänta på att Fanny ska ringa dvs, men jag misstänker att hon har somnat, haha ;) Hon skulle ringa efter att hon hade ätit (klockan var då 20:45.. nu är hon 23:22, haha!), söt tjej det där. MEN MEN kan jag sluta babbla nån gång ?!

Här kommer zebranaglarna

.DATUM: 2011-05-27 | KLOCKAN: 17:41:46 | KATEGORI: Nailart / Makeup
Har lovat att slänga upp mina naglar på bloggen, uh, känner att ja är rätt så dålig på de, ska ju lägga upp tutorial med leopardnaglar också. Det får vi ta någon gång nästa vecka, har inte rätt färger hos far min. Men i alla fall; Här är zebranaglarna som jag bestämde mig för att göra, inspirationen fick ja ifrån dom här bilderna.

Osminkad och vacker i bakgrunden som ni ser ;) Och ja, dålig bild, men men, de är ni vana med!

En låt som aldrig blir gammal

.DATUM: 2011-05-27 | KLOCKAN: 16:24:36 | KATEGORI: Örongodis
..eller okej, den är gammal, men den blir aldrig DÅLIG! De är ju Bill Haley and his Comets underbara låt Rock Around the Clock, länken är till Grooveshark som har jag ersatt mitt Spotify med, det ska gå att lyssna utan att man är medlem så länken borde fungera, men om ni inte orkar med Groovis så finns den i stort vart som.. ;)

Den snyggaste bilden genom tiderna..

.DATUM: 2011-05-26 | KLOCKAN: 15:59:12 | KATEGORI: Inspiration

Oh.. My.. FUCKING.. GOOOSH!

Jag som har funderat så mkt på min hårfärg!

.DATUM: 2011-05-26 | KLOCKAN: 15:24:01 | KATEGORI: Hairdays
Jag har liksom inte kunnat komma på vad jag ska kalla mig själv längre, blondin, brunett, ginger.. Haha jadu, orginellt sett så är jag blondin. Men den här hårfärgen var från början brun. Kanske liiite rödaktig i tonen. Sen blev det blekt och jag blev ginger. Och nu kallar folk mig för blondin igen - pga av att det är så blekt. Men jag har inte riktigt kunnat acceptera det. Men efter att ha tänkt efter lite och sett bilder på JORDGUBBSBLOND så inser jag att jag har just den färgen! :D Gud så passande såhär till sommaren ;) Haha!

Åhå, skitsnygga klänningar i spets?!

.DATUM: 2011-05-25 | KLOCKAN: 20:46:54 | KATEGORI: Everyday
Brukar inte vara allt för tokig i sånthär, men dom här var vrålsnygga.. Okej kanske inte den vita och den svarta (som inte är med på bilden, för er som är färgblinda..), men dom färgglada!

Känner mig feminin idag, de blir rosa naglar.

.DATUM: 2011-05-22 | KLOCKAN: 13:02:23 | KATEGORI: Nailart / Makeup
Saknar det där rosa köret, tycker det lätt kan gå i överdrift men det är någonstans ändå lockande.. Jaja, nu när jag inte har rött hår längre så är jag inte bunden till att tvingas undvika rosa, woohoo! Trots det har jag någonstans inte vant mig ännu.. Men nu ska jag köra på rosa naglar.. Wow de blir första gången på.. Gosh.. Ett år typ?!

Frågan är bara: HUR ska jag måla ?! Zebra eller leopard.. HM..

Passade på och tog "a weekend off"..

.DATUM: 2011-05-22 | KLOCKAN: 11:57:28 | KATEGORI: Everyday
När jag insåg att de trots allt skulle bli helg i alla fall den här veckan också, så bestämde jag att jag skulle ta det lugnt. De var ett tag sen jag slappade hela helgen tror jag? Hade jag varit någon elitbloggare nu så hade jag väl kallat det "the weekend off", att jag hade struttat omkring i sexiga underkläder och små rosa hotpants-shorts med mina initsialer broderade med guldbokstäver, ätit jordgubbar (ingen grädde eller socker!) och varit på spa, ätit en och annan sushi och sallad såklart, och ätit mina hälsosamma sockerfria smoothies. That's not the case. Jag har tjockat på mig med godis, snubblat omkring i mina trekvarts-mjukisbyxor som är fulla med katthår (svarta byxor + vit katt.. big nono..), läst tidningar i solen och samlat på mig inspirerande bilder på pinuppor - som vanligt.

Igår skulle jag egentligen dammsugit också, men jag tänkte - eftersom att världen kanske ska gå under så... Men ack och ve, förgäves! Nu måste jag visst dammsuga i alla fall..

Här tänkte jag bifoga en bild på en sexig pinuptjej som typ.. Damsuger.. Eller äter jordgubbar.. Men jag orkade inte leta..

Lurviga OnePieces, move over.

.DATUM: 2011-05-21 | KLOCKAN: 17:05:41 | KATEGORI: Shopping
Min favorit på OnePiece-kartan har länge varit den tjocka, lurviga.. Now, I'm just saying.. MOVE OVER!

It's Fucking Friday, Bitch !

.DATUM: 2011-05-21 | KLOCKAN: 13:33:23 | KATEGORI: Everyday
Ne det är inte fredag längre, MEN det är namnet på min nya TUMBLR. Så, om ni tycker att jag är inaktiva här.. Så slänger jag åt er en till hemsida ni kan klaga på att jag är oaktiv på. Anyhow, de är ju inte riktigt samma grejer där som på bloggen, så if I where you, I'd stay with my blog aswell. DAT IZ IT FOR NAUW, piepie. Klicka på loggan för att komma till min tumblr. :*