Bloggen är pausad.

.DATUM: 2011-08-17 | KLOCKAN: 12:47:10 | KATEGORI: Everyday
Sen jag skaffade tumblr så har den som jag misstänkte - tagit över. Jag funderar på att kicka igång en ny blogg där jag kommer skriva på engelska (men självklart tar emot kommentarer på svenska, haha), och egentligen bara dokumenterar om utflytten till Uppsala som kommer ske i vår (om allting blir som planerat).

Jag ska inte flytta hemifrån, men kommer att ha en egen vrå på gården, huset står atm som förråd och är fyllt av grejer. Men det kommer bli riktigt vrålsnyggt när jag är klar. Och ja, det är egentligen allt det jag lust och ork till att skriva om, utanför tumblr. Tumblr är mest egobilder och lite dokumetering av resor i stort sätt. Försöker hålla det kort och inte så jätteprivat egentligen. Beror väl på. Ni får checka själva, http://anotherpink.tumblr.com/ .. http://whorrror.tumblr.com/

Men om det blir en eventuell blogg-flytt, får vi se, jag hör av mig. Puss.

Vans, vans, vans, oh god

.DATUM: 2011-08-04 | KLOCKAN: 20:34:19 | KATEGORI: Shopping

Hittade en del rätt balla Vans idag på Hottopic. Dom första, hamburgarvansen var bara komiskt snygga, haha. Hade kunnat ha dom för det. Och sen har vi dom andra, skitsnygga. Men damn vad jag skulle smutsa ner dom!

VA'FALS?!

.DATUM: 2011-08-04 | KLOCKAN: 13:09:57 | KATEGORI: Everyday
(Äntligen hemma etc). Hotmail inkorgen visar 99+, och två helt fucking okända personer har lagt till mig på facebook. Något random har addat mig på msn och jag förstår ingenting. Jag är sjuk också. Och har skrapat upp ovansidan av FÖTTERNA när jag trillade innan jag åkte. Fuck it.