VA'FALS?!

.DATUM: 2011-08-04 | KLOCKAN: 13:09:57 | KATEGORI: Everyday
(Äntligen hemma etc). Hotmail inkorgen visar 99+, och två helt fucking okända personer har lagt till mig på facebook. Något random har addat mig på msn och jag förstår ingenting. Jag är sjuk också. Och har skrapat upp ovansidan av FÖTTERNA när jag trillade innan jag åkte. Fuck it.

Kommentarer
Postat av: Plutten

Snacka om confusing! hatar när sånt händer...man fattar nada av nånting o undrar om man typ har legat i koma eller liknande o missat en massa:PSvar; Ja, jag håller på att bli tokig på vissa hundägare alltså. Min pappa bor mitt ute i skogen, o har såklart ett par grannar, men bara den ena har hund. Han har ändå sin hund kopplad. För det SKA man ha! Gah! Så jävla irriterad bara jag tänker på hur vissa sköter sina jyckar alltså...Vaaa? Parkeringsböter? På en sådan tillställning? Låter ju fan helt absurt...fortsätter dom så, så kommer det ju komma färre o färre. Kan jag tänka mej...

2011-08-04 @ 14:11:06
URL: http://tillbakatillnuet.blogg.se/
Postat av: Nadja

har du haft det roligt? :D följt dig på tumblr och det såg fantastiskt ut. avundsjuk! drive in och allt!Vad roligt att du tycker om rummet och jag kommer gärna och hjälper dig inreda, men det är inte så svårt. Kör på slitna gavlar, linnetyger, gamla cigarraskar, ljusa plastblommor i retro mjölkflaskor från 50 talet så är du där :) ska fotografera resten av rummet, men jag har lyckats stöka till igen efter ett bråk med en av garderoberna. Suck!

2011-08-04 @ 17:35:43
URL: http://zoologischer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback