"Frankly, I don't give a dress"

.DATUM: 2011-02-28 | KLOCKAN: 21:02:43 | KATEGORI: Shopping
Den här sjuuukt snygga röda klänningen är.. Seriöst.. RIKTIGT ÖGONGODIS! Med det tyget (nu blev det ingen närbild på tyget, men det är sjuukt sött) och den färgen, och den FORMEN så är det garanterat ett par ögon som lär falla på en.. Damn..

Imorgon blir det frissan!

.DATUM: 2011-02-28 | KLOCKAN: 18:56:50 | KATEGORI: Hairdays
Jag lovar att slänga in en bild så fort jag hamnar i rätt ljus! Men vi får se, ska dit 16.. Får väl fixa en "före" och "efter-bild".. ;)

Snabbgenomgång av mitt liv?

.DATUM: 2011-02-27 | KLOCKAN: 14:52:58 | KATEGORI: Bilder

AGE 10, sweet nothing. Livet hade inte tagit fart ännu och det var rätt dött på minnen här. "Vännerna" klagade på att jag inte hade någon stil och jag förstod ärligt talat in det där med stil. Vadå "skaffa en stil"?

AGE 13, hittade min stil och började förstå vad alla hade sagt om stilar tidigare. Livet sög och jag ville inte se någon jävla färg i vardagen. Det var svart som gällde, tja och mina röda favoritjeans. Så småningom blev håret också rött. Inget smink, för mamma förbjöd mig. Det var antingen konstiga hårfärger & inget smink eller ingen "udda hårfärg" och smink. Håret gick före. Favoritbanden var the Ramones, Marilyn Manson, EBBA GRÖN och System of a Down. Mkt punk.

Age 16, nu gällde dom knalligaste färgerna jag kunde få på mig (dock gillade jag inte orange..), när samma "vänner" som sagt att jag inte hade någon stil började gnälla på att jag inte kunde matcha dom där färgerna så tröttnade jag. Mitt liv, mina kläder, MINA FÄRGER! Mina förebilder var club kids och jag kallade min stil för electro. Har ingen aning om vad den hette egentligen men fick dom sambanden framför mig av någon anledning? Favoritbanden var Alice in Videoland, Jeffree Star och ett flertal lesbiska electroband.
Current self, fuck allting annat - nu är jag den jag vill vara. Jag känner att jag verkligen har hittat min stil och de känns jävligt skönt att få vara udda på mitt sätt. För det var allt jag ville de tidigare åren (innan 16). Ja ville sticka ut och efter ett tag var ju ALLA s.k. "emo". Min största mardröm är att vara en i mängden och nu är jag ändå rätt så egen. Favoritbanden är nu VOLBEAT, the Baseballs, MAD SIN, Brad Paisley, the Meteors och mycket rockabilly, psychobilly och även doowop. This is what I've aimed for.

Inspirationen till mitt kastanjebruna & vita hår

.DATUM: 2011-02-24 | KLOCKAN: 20:36:31 | KATEGORI: Inspiration

Jag har sagt de förr å jag säger de igen.. Cherry Dollface, du är min kärlek!

Åh jag är så tröött :(

.DATUM: 2011-02-24 | KLOCKAN: 20:30:25 | KATEGORI: Hairdays
Kan inte ens stava ordentligt, så ursäkta mig. Men jag tänkte bara uppdatera lite och visa vilken färg det kommer bli på mitt hår, ställer den turkosa frillan på hyllan, den får vänta. Trots att den var och är förjävla cool. Men jag vill ha kastanjebrunt och vitt ett tag först :)


När allt kommer omkring så vill jag bara ha den här frisyren..

What.. The... FUCK... GÖT TO BE ?!

.DATUM: 2011-02-22 | KLOCKAN: 20:15:35 | KATEGORI: Everyday
Okej jag förstår ingenting, såg en psychobilly hair tutorial för någon dag sen och gjorde en sjuk upptäckt.. Tjejen använda inte GOT2B hårspray.. Hon hade GÖT2B !?? VAFAN liksom?! GÖTT !? Är den gjord i GÖTEBORG eller ?! WHOOOT! Ursäkta mitt språk men VA!? Googlade på got2b för att kika på vad jag trodde var dom riktiga flaskorna.. En del är GOT to be, men många är fortfarande GÖT to be.. Ska visa här nedanför. Notera att det står fat-tastic under..

Phew! Naturkatastrofen = över.

.DATUM: 2011-02-19 | KLOCKAN: 16:16:13 | KATEGORI: Everyday
Och med naturkatastrof så menar jag självklart röran (och fan vet allt därtill) i mitt rum. Nu är det storstädat och till och med ommöblerat. Det ska upp några hyllor också. Har inga flashiga före/efter-bilder, anser föresten att mitt rum var för äckligt för en "före-bild" i alla fall. Men ah, det finns en speciell hörna som jag tänkte slänga upp en bild på åt er, så ska ni få se min nya.. "Väska".. Prydnadsväska kanske man ska säga? ;) Den är så grymt häftig! Men jaja, mer om det senare. Nu ska jag fixa detaljerna på väggarna! :)

Re: För er som inte vet vem Perry är!

.DATUM: 2011-02-19 | KLOCKAN: 12:21:55 | KATEGORI: YouTube/Video
Ni vet ju nu att Phineas & Ferb är det bästa nya barnprogramet (eftersom att jag så snällt har informerat er) - men har ni någonsin sett det? Nja, jag tror inte alla har det. Så jag tänkte vara så snäll att jag drar upp några klipp åt er ! ;)






Varför finns det inte bra barnprogram längre?

.DATUM: 2011-02-19 | KLOCKAN: 12:19:11 | KATEGORI: Shopping
Det är en fråga jag har ställt mig tusentals gånger. Tills jag såg Phineas & Ferb.. Det är dom "nya tidernas" absolut BÄSTA barnprogram! Jag ska vara helt ärlig med er och jag älskar det! Och Perry - näbbdjuret som är en hemlig agent.. Åh han är så underbar! Jag har precis spanat runt efter bilder på Katy Perry och hittade därmed lite bilder på "Perry the platypus" också, och jag ser att många har tshirts med honom. Som tjejen nedanför.

Tidernas coolaste tshirt..? I alla fall topp tio, haha!

Så vad gör jag då? Jo jag googlar runt för att jag tänker - den här måste jag ha! Min andra tanke är "Den kanske finns på 80stees?" men så tänker jag om, ne det kan den inte göra. Jag bildgooglar lite och vad ser jag... Den här exakta tshirten på 80stees.com!! Åhh, lycka! Den kostar 130 sek, det är ingenting för den här snyggingen! Nu är det bara lite struligt med storlekar. Ska jag ha en lite oversize, som tjejen på bilden lär den bli. Eller ska jag ha en som sitter "perfekt", men dock lite tight över brösten? Hm jag vet inte.. Funderar på oversize.

Japp, det blev a hell of a lot text i det här inlägget.. LEV MED DET ;)

En riktigt bra jävla pepplåt för egoboost!

.DATUM: 2011-02-19 | KLOCKAN: 11:04:42 | KATEGORI: Örongodis
Tänkte slänga upp en låt med Katy Perry som i alla fal alla brudar borde lyssna på! Den heter "If you can afford me" - och det är precis vad den handlar om. Man blir så pepp att verkligen vara svår och visa att man är inte så jävla billig att de tar mer än några blinkningar och en drink. NOW THAT'S SOME GOOD SHIT!
Katy Perry – If You Can Afford Me

Nej, helt ärligt, jag är slutkörd!

.DATUM: 2011-02-18 | KLOCKAN: 23:58:00 | KATEGORI: Everyday
Ska bli skönt att sova ut.. Är helt slutkörd efter veckan trots alla sovmorgnar.. Men jag var vaken lääänge igår. Såg på I'm Legend och sen pratade jag i telefon till.. Tja, över midnatt. Lyckades försova mig en halvtimme och sen åkte jag direkt över till Maria efter skolan. Trött, trött, trööött. Men det är okej, har bara sovit 4-5 timmar i natt ju.

Nu ska jag pröva mina nya stayups från H&M, impulsköpte när jag ändå stod vid kassan. Var var det.. 30 sek ? Supervärt! ;) Har spanat på dom länge faktiskt..

Buuhuu, mina gamla fina jeans!! :(

.DATUM: 2011-02-18 | KLOCKAN: 23:05:51 | KATEGORI: Everyday

Upptäckte imorse att mina fina gamla "målarjeans" är för små BUUHUUU!! Jag hoppas och hoppas att det var att jag hade tjocka tights under som fick dom att inte gå att knäppa.. Annars har jag blivit större över höfterna (har varit såååå nära att inte kunna knäppa dom under en längre tid..) och det blir komplicerat. Men iaf, det är så syyynd om jag inte får på mig dom här jeansen igen, dom på bilden så klart. Dom är så häftiga..

Grattis i efterskott, Maria!

.DATUM: 2011-02-18 | KLOCKAN: 23:00:38 | KATEGORI: Everyday
Har varit och träffat Maria och Linnéa idag. Det var fööör länge sen! Men iaf, grattis i efterskott Marja<3 Om bara ett år, så är vi (okej du först och främst) 18 bast!! Inte illa!

#3 sanning: När jag var liten så..

.DATUM: 2011-02-18 | KLOCKAN: 22:49:32 | KATEGORI: Dagens sanning
..när jag var liten ville alla tjejer ha UTÅTNAVEL. Konstigt, men sant! Så jag minns, varje gång vi skulle "leka" och beskriva oss till utseendet så var man alltid en prinsessa/fe/alv, hade långt hår till midjan, de som hade lockligt hår irl ville ha platt, de som hade gröna ögon ville ha blåa, de som var blonda ville vara brunetter etc etc. Något som dock alla ville ha var utåtnaveln. Jag också ;)



#2 sanning: Jag älskar att..

.DATUM: 2011-02-17 | KLOCKAN: 12:00:00 | KATEGORI: Dagens sanning
..sitta på bussen och se siluetten av mina ögonfransar och min lugg - när den är fixad (dvs när den är inåt lockad..). Kan sitta så en hel resa.