Spökhotellet Gasten (Liseberg).

.DATUM: 2010-07-29 | KLOCKAN: 14:13:24 | KATEGORI: Everyday
Självklart tvingades jag med in på spökhuset när vi var på Liseberg. Jag har varit inne där två gånger förut, och tredje året jag var på Liseberg på TVÄRVÄGRADE jag att följa med. Men i år inbillade jag mig att jag inte skulle vara lika skrajsen.. Ehm.. Ja.. Inbillade mig, som sagt.

Det var bara vi fyra + tre andra killar som skulle in, dom skrattade nervöst åt allting och när vi skulle bli insläppta så stannade den första killen (vi kallar honom "Kille 1") och utbrast: JAG GÅR INTE IN FÖRST!
Kille 2: Men jo! DU LOVADE!
Kille 1: NEJ, jag svär! Den där bruden kommer mörda mig där inne! (en "städersta" i entrén hade gett honom onda ögat, vilket skrämde honom)

Tillslut fick mamma gå först och vi andra efter. Jag gick sist av oss så kille 1 fick gå bakom mig. Efter några minuter bestämde jag mig för att gå och stirra ner i golvet istället. Och skrek som attans av allt som rörde sig (jag såg ju alla "spökens" fötter fotfarande). Kille 1 skriker utav helvete å hans kompisar skrattar till.
Kille 1: Men vafan! DET ÄR BRUDEN FRAMFÖR MIG! När hon skriker så blir jag fan skitskraj! Det är hennes fel!

Lite senare upptäcker alla spöken att jag tittar ner i golvet och dom börjar sträcka ut händerna framför ögonen på mig. Jag skriker som fan. Nästa spöke blåser mig på kinden och jag skriker som fan. Jag känner något susa över mitt huvud och jag förstår inte vad i all världen det var.
Kille 1 klappar mig på axeln och säger: Det var nära, kompis! Det var tydligen en hand som sträckts ut för att greppa efter mitt huvud!

När utgången slutligen lyser upp i vårat mörker så springer de tre killarna ut, och vi hinner inte se skymten av dom något mer.. ;)

Kommentarer
Postat av: MissCM

sv: yes, jag vet! jag har ett par skor från Bordello faktiskt! :P den skon Nelly hade gjort har jag suktat efter i hundra år (fast från bordello alltså). :P haha. sen tror jag att Nellys hade varit finare om den inte haft snörning.. är inte så förtjust i sånt :p

2010-07-29 @ 14:23:53
URL: http://misscm.blogg.se/
Postat av: MissCM

btw, det är dom här jag har:



http://attitudeclothing.co.uk/product_23281-85-1741_Bordello---Buckle-Teeze-Shoe.htm



kan ju säga att dom är SMÅ som sjutton i storlek! jag som har 39-40 köpte 40 utifall.. men fick knappt på mig skorna. så jag har dom prydnad ist! hahaha

2010-07-29 @ 14:25:02
URL: http://misscm.blogg.se/
Postat av: Johanna

Haha, kille 1 var inte så tuff verkar det som S

2010-07-29 @ 14:32:59
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: josefine

ja :)

2010-07-29 @ 14:43:18
URL: http://technicolor.blogg.se/
Postat av: LadyBirdLollo

haha, jo jag gillar den också, men bilden är så lite :c



Brillorna kanske har tagit slut :c

2010-07-29 @ 16:27:55
URL: http://ladybirdlollo.blogg.se/
Postat av: MODE MED MILNE

SVAR: Okej! Låt skönt. :D



Hur är det med dig annars idag? :D

2010-07-29 @ 23:02:23
URL: http://milne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback