Tävling med Pigtail.se

.DATUM: 2010-07-31 | KLOCKAN: 16:46:28 | KATEGORI: Hairdays
Tänkte tipsa om en tävling där man kan vinna löshår (här), är inte helt hundra på materialet, men man kan läsa mer på Pigtail. Jag vet så mycket som att det går att platta, locka, etc. Är egentligen inte i så stort behov av löshår, men vill testa att ha på ena sidan, så kan jag lika gärna tävla om dom, och då spelar inte materialet så stor roll för mig ;)


GE MIG EN SAILOR BABY!

.DATUM: 2010-07-30 | KLOCKAN: 22:01:06 | KATEGORI: Shopping
Det är stunder dom de här jag vill ha en bebis som aldrig växer.. Jag har hittat fler vrålsöta bebiskläder, men det är dyrt med riktigt flashiga kläder - och en bebis växer ur det på en vecka. BUHUU.


Sötaste babyn på alla de sju haven? JA-AH!

Dags att städa ur neccesärerna!

.DATUM: 2010-07-30 | KLOCKAN: 19:13:34 | KATEGORI: Nailart / Makeup
..eller som min dator vill rätta mig till: Dags att städa ur Nederländerna! Jaa... Nja... Nä. Men i alla fall, sitter här med säkert något kilo smink. Herre min GE vet jag ens vad jag har? Använder jag ens en tiondel av allt? Ändå vill jag ha mer. Ahh, min sminkfetish är inte att bråka med asso.


Lilla bombshell... Vad ska du med fem mascaror till? Varav två är "dubbelsidiga"!

Jag har lyckats plocka i ordning sex neccesärer nu i alla fall. En ganska stor, tråkig, som jag stoppat ner grejer jag SÄÄÄÄLLAN använder. En har jag sminkborttagning i (ett litet Betty Boop "case" som jag fick läppglans i). En liten väskliknande - också Betty Boop - har jag just nu travelset + ansiktsmasker och lösögonfransar i. Sen har jag en stor röd "lackliknanade" som jag sytt själv (tack och lov, behövs verkligen en stor) som jag har hudgrejer och dofter i, även ögonskuggor och läppglans nu. En leopardmönstrad med en annan del av travelset:et. Och såklart en mindre med mascaror, läppstift och liite annat smått. Men nu ska jag utmana er till något..

NÄMN FEM SAKER I DIN NECCESÄR DU INTE VILL RESA UTAN!
1.
Maybelline Mousse Foundation
2. Maybelline Volum' Express Mascara (aka. "den gula")
3. Dust-in, "hårpuder"
4. L'oreal Match Minerals Puder
5. Labello Cherry (läppbalsam)


Vad skulle du aldrig resa utan? ;) Lägg upp på bloggen - å hörs sen! Bokstavligen!

Blixtar och dunder, dags att stänga ner

.DATUM: 2010-07-29 | KLOCKAN: 17:06:52 | KATEGORI: Örongodis
Kanske är det de omtalade ovädret som närmar sig? Skulle inte tro det men åska är i alla fall på gång så nu stänger jag ner datorn. Men måste tipsa om en toppenbra "regnlåt", för er där ute med laptops nu när det blir oväder t ex. Rachel Sweet – Mister Sandman, den är supermysig i regnet! See ya later, puddingar!

Keep on rolin', darlin'

.DATUM: 2010-07-29 | KLOCKAN: 16:55:14 | KATEGORI: Shopping
JAG ÄR I EXTAAAS! Sedan jag köpte min turkosa t-shirt med texten "keep on rolin" och ett par roller skates på, så kom jag ihåg när jag hade ett par när jag var mindre. Det var sjukt roligt att åka, och eftersom att jag tränade konståkning så var detta ett bra sätt att träna ytterligare. I alla fall, det är ju sjukt snyggt med vita skates med rosa hjul, jag letade runt lite och jag har hittat ett par som fyller dom exakta kraven av mina fantasier! Runt 300 spänn! ÅHÅÅÅ JAG VET INTE VART JAG SKA TA VÄGEN!


Glida omkring på gatorna i ett par rollerskates, JA TACK!

Spökhotellet Gasten (Liseberg).

.DATUM: 2010-07-29 | KLOCKAN: 14:13:24 | KATEGORI: Everyday
Självklart tvingades jag med in på spökhuset när vi var på Liseberg. Jag har varit inne där två gånger förut, och tredje året jag var på Liseberg på TVÄRVÄGRADE jag att följa med. Men i år inbillade jag mig att jag inte skulle vara lika skrajsen.. Ehm.. Ja.. Inbillade mig, som sagt.

Det var bara vi fyra + tre andra killar som skulle in, dom skrattade nervöst åt allting och när vi skulle bli insläppta så stannade den första killen (vi kallar honom "Kille 1") och utbrast: JAG GÅR INTE IN FÖRST!
Kille 2: Men jo! DU LOVADE!
Kille 1: NEJ, jag svär! Den där bruden kommer mörda mig där inne! (en "städersta" i entrén hade gett honom onda ögat, vilket skrämde honom)

Tillslut fick mamma gå först och vi andra efter. Jag gick sist av oss så kille 1 fick gå bakom mig. Efter några minuter bestämde jag mig för att gå och stirra ner i golvet istället. Och skrek som attans av allt som rörde sig (jag såg ju alla "spökens" fötter fotfarande). Kille 1 skriker utav helvete å hans kompisar skrattar till.
Kille 1: Men vafan! DET ÄR BRUDEN FRAMFÖR MIG! När hon skriker så blir jag fan skitskraj! Det är hennes fel!

Lite senare upptäcker alla spöken att jag tittar ner i golvet och dom börjar sträcka ut händerna framför ögonen på mig. Jag skriker som fan. Nästa spöke blåser mig på kinden och jag skriker som fan. Jag känner något susa över mitt huvud och jag förstår inte vad i all världen det var.
Kille 1 klappar mig på axeln och säger: Det var nära, kompis! Det var tydligen en hand som sträckts ut för att greppa efter mitt huvud!

När utgången slutligen lyser upp i vårat mörker så springer de tre killarna ut, och vi hinner inte se skymten av dom något mer.. ;)

Ford Fairlane Crown Victoria 1954 års modell

.DATUM: 2010-07-28 | KLOCKAN: 23:06:37 | KATEGORI:

Ungefär hur en utav pärlorna ser ut. Fast den på bilen är en 55a, och våran är 54a. Addera glastak framför den kråmade bågen, och lite annorlunda bågar över sidan, sen tror jag att du har fått dig en hyfsad bra bild.

Bless this mess, home sweet home

.DATUM: 2010-07-28 | KLOCKAN: 22:20:00 | KATEGORI: Everyday
Kom hem ifrån JÖNKÖPING (vad fick jag LIDKÖPING?! ifrån?) idag, dock senare än planerat. Det var roligt att åka till Göteborg, en mysig stad. Och tro det eller ej, jag har börjat dricka kaffe!? Eller okej, latte/islatte och cappuchino. Hatar ju kaffe, what's up with that?

Men tyvärr fick jag inte rymma en dag ifrån verkligheten som målet varit. Kvällarna var absolut "me-time", eget hotellrum och mycket nya saker ledde till ett eget litet "mysspa". Solen har skinit överallt där vi stannat (ja, utom här i STHLM då..), men när jag vaknade på Tisdag morgon och läste mina sms så bröt helvetet ut. Jag orkar faktiskt inte ta mer av just den typen problem så jag valde att välja bort den striden. Det finns ingenting jag kunde göra för att göra situationen bättre ändå, vad än jag skulle säga så skulle det byggas på. Så lika bra att vara tyst.

Liseberg var rätt lugnt till en början, men framåt 15-snåret var parken FULL med köer. Mobilens vibration var avstängd så jag blev inte störd utav några som helst sms. Vi gick till Smålands ÄNDA indiska restaurang på kvällen (bättre än flesta här uppe, till och med!) och jag blev förälskad i alla sjukt konstiga Bollywood musikvideos.

Men så kom Onsdagen, idag alltså. Jag loggade in på facebook med mobilen och självklart stöter jag på nästa person som påstår att allt som går fel är på grund utav mig. Konstigt det där, den senaste som sa exakt samma saker var psykiskt sjuk.. Så jag tar inte för illa upp. Det känns inte som att problemet ligger hos mig. Jaja, jag är hemma nu i alla fall. Gör ett nytt rymningsförsök nästa vecka!

ÄR INTE HEMMA (GÖTEBORG)

.DATUM: 2010-07-25 | KLOCKAN: 22:56:21 | KATEGORI: Everyday
Jag kommer att befinna mig "off computer" i ett par dagar nu troligen. Måndag till Onsdag (tror jag det var) kommer jag vara på flykt i Sverige.

MÅNDAG: Åker ner till Gekås, stannar på Ullared och letar ihjäl mig efter vattenfast mascara.. Sover på hotell i Göteborg.
TISDAG: Går på Liseberg, blir ihjälskrämd av vampyrer och spöken på Hotell Gasten och får nytta av den förhoppningsvis funna vattenfasta mascaran när jag åker "vattenbanor". Åker till Lidköping och sover på hotell.
ONSDAG: Åker hem till Stockholm igen.

Don't stop rockin' in your fishned stockin'

.DATUM: 2010-07-25 | KLOCKAN: 19:30:41 | KATEGORI: Bilder
Kände mig illa tvungen att lägga ut bildbevis på denna fysiskt omöjliga aktivitet. Egentligen kan jag slicka på självaste "armbågen" längst ut, när jag trycker bak axeln, men jag hade inte nog med händer. Jag var tvungen att fota med ena handen också, eftersom att min inbyggda cam inte har självutlösare.


Jag är glad att jag åker imorgon

.DATUM: 2010-07-25 | KLOCKAN: 14:16:13 | KATEGORI: Everyday
Livet här är inte lätt säger jag bara. Just nu känner jag att all ilska bubblar över, så det blir skönt att få komma bort ett tag. Nästa vecka spenderas i Göteborg. Tack och LOOOV. Det ska bli så skönt att komma bort!

Vet någon en bra VATTENFAST mascara? Bara som ett litet "föresten". För jag skulle behöva veta tills imorgon.

Swing dress, världens snyggaste?

.DATUM: 2010-07-24 | KLOCKAN: 21:29:00 | KATEGORI: Shopping
Den här är sååå läcker! Tyvär är den "sold out" för tillfället, men jag funderar på att "köa".. Hm. Värt det? Den är ju sjukt läcker. Men så har ju modellen silikontuttar också, vilket framhäver uringningen en hel del. Men just dödskallen i hörnet gör den såååå söt!


Klädstånd ger mig mentalt stånd

.DATUM: 2010-07-24 | KLOCKAN: 20:52:00 | KATEGORI: Everyday
Det är tokigt vad jag älskar alla klädstånd som poppar upp på bilträffar, "åhoj, vad skoj att dom har hemsida" tänker jag "då kan jag alltid köpa något sen, om jag inte hittar nu". Knappast, en av fyra hemsidor har en hemsida där man kan köpa kläder - eller som alls fungerar! TRÅKIIIGT!

Tidigt hemma från Hotrod Reunion

.DATUM: 2010-07-24 | KLOCKAN: 19:28:53 | KATEGORI: Everyday
Det blev tidig hemfärd från bilträffen, eftersom att det började regna så förstördes stämningen lite. Så vi dunstade när inte regnet gjorde det, höhöhö.

Lördag, 24e Juli

.DATUM: 2010-07-23 | KLOCKAN: 23:42:23 | KATEGORI: Everyday